tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, September 27, 2016

Review : Air Tinge Mango Tango

Biasa dah tengok air Tinge kan? Lama dah minuman ni ada di pasaran. Sebut pasal Tinge, automatik terfikir air masak yang mempunyai perisa buah-buahan. Sedap tau. Sebab bukan sekadar air kosong biasa. Heeeee.




Haritu ternampak la jenis mango tango. Kira baru juga Yui tengok. Sebab tak pernah rasa lagi, jadi belilah sebotol. Harga lebih kurang RM 1.20.


Bagi Yui,
sedap juga. Takdelah masam sangat dan takdelah manis sangat. Sedang molek elok ajee.


Boleh repeat lagi.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Monday, September 26, 2016

Vitamin C 1000mg + Zinc jenama Kordel's

Bercerita pasal supplement, ini antara yang Yui guna. Sebelum ini guna perisa oren, tapi haritu sebab ada sale di Watson, dapat potongan harga beberapa ringgit, maka Yui ambillah pula perisa Passion Fruit. 




Bagi Yui rasanya agak okay tapi ikut tekak Yui lagi suka perisa oren. Sedap dan masam masam.


Korang sendiri tahu kepentingan vitamin c kan. Tambahan bila dah meningkat usia, penjagaan lebih perlu dititikberatkan. Heeeee, selain vitamin C, Yui ada juga amalkan Peah Queen.


Kadang telan juga multivitamin.
Cuba jaga luar dan dalam.


Oh ya, vitamin di atas hanya perlu masukkan sebiji dalam air putih & terus minum. Senang.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Saturday, September 24, 2016

Tentang kucing yang perlu anda tahu





Kalau macam tu,
semua anak-anak bulus Yui pernah buat macam ni


Sayang korang juga
=____=




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Friday, September 23, 2016

AUGUST ANNIVERSARY GIVEAWAY!



Tarikh tutup 30 September 2016

Klik gambar untuk join
=___=




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^