tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, June 21, 2017

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Sebelum Yui lagi sibuk dan terus sibuk
Yui ambil kesempatan ini untuk mengucapkan


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN


Mohon maaf andai ada salah silap selama kita kenal
Halalkan segala ilmu yang ada
Halalkan makan minum andai pernah bersua/berniaga


Moga selamat pergi & balik ke halaman kampung tercinta
Jaga diri dan sentiasa berhati-hati


Macam biasa Yui masih beraya dengan keluarga tercinta sebelum ada keluarga sendiri
InshaaALLAH



SELAMAT HARI RAYA KORANG 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Wednesday, June 14, 2017

RAMADHAN 1438H SALE OKAYA FOUNDATION



Harga asal RM 89 SM RM 99 SS


Promosi Ramadhan 1438H
RM 70 SM RM 80 SS
FREE POS/COD BERDEKATAN/SELF PICKUP


Promosi sah hingga hari terakhir Ramadhan 1438H


Okaya,
Lagi sapu lagi lawa =)


Yui : 019.233.1810




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Tuesday, June 13, 2017

Iklan OKAYA FOUNDATION di Televisyen

Alhamdulillah, satu persatu penambahbaikan dibuat oleh pihak HQ OKAYA. Terkini dah ada iklan di televisyen oleh MUA terkenal Bellaz. Yui yang bermula sebagai agen dan "berani" menjadi stokis, memang tak menyesal dengan pilihan yang dibuat.




Adat berniaga ada naik turunnya dan Yui memang dah bersedia dari awal. Tambahan kita tahu apa yang kita jual, kita boleh jangkakan sendiri.




Stok OKAYA terbaru didatangkan dengan paper bag ekslusif yang sangat-sangat terhad. Khas untuk mereka yang cod/self pickup dengan Yui.


Banyak feedback positif yang Yui terima buatkan Yui lebih yakin dengan apa yang Yui jual. Korang dah cuba? InshaaALLAH tak rugi beli sebab memang best. Yang suka makeup simple macam Yui, cukup sekadar guna manniqueen argan oil sebagai pelembap dan gunakan OKAYA.


Selesai.


Berikut ialah waktu iklan OKAYA akan muncul di kaca televisyen.


OKAYA FOUNDATION
RM 79 SM
RM 89 SS

Harga Asal 
RM 89 SS
RM 99 SS


- ENTRY TERKINI SCROLL BAWAH -




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Friday, June 09, 2017

Menu Korea Topokki (Kek Beras)

Adalah satu hari tu, tekak tak tahu nak berbuka apa. Masuk AEON nampak Topokki segera, cuma kita panaskan/rendam. Rembat 1 untuk merasa.




Oh,
Begini rupanya rasa TOPOKKI. Begini rasanya kek beras yang selalu Yui tengok ahli running man makan sampai rasa terliur. Hahaha.


Untuk Yui,
Rasanya ok. Cuma mungkin sebab ini jenis segera dan bukan homemade, bahan tak berapa nak meriah. Tapi dari segi rasa, tekak yui boleh terima.


Kalau bagi pilihan antara ramen dan topokki, Yui pilih RAMEN Samyang =)





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^