tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, June 13, 2017

Iklan OKAYA FOUNDATION di Televisyen

Alhamdulillah, satu persatu penambahbaikan dibuat oleh pihak HQ OKAYA. Terkini dah ada iklan di televisyen oleh MUA terkenal Bellaz. Yui yang bermula sebagai agen dan "berani" menjadi stokis, memang tak menyesal dengan pilihan yang dibuat.




Adat berniaga ada naik turunnya dan Yui memang dah bersedia dari awal. Tambahan kita tahu apa yang kita jual, kita boleh jangkakan sendiri.




Stok OKAYA terbaru didatangkan dengan paper bag ekslusif yang sangat-sangat terhad. Khas untuk mereka yang cod/self pickup dengan Yui.


Banyak feedback positif yang Yui terima buatkan Yui lebih yakin dengan apa yang Yui jual. Korang dah cuba? InshaaALLAH tak rugi beli sebab memang best. Yang suka makeup simple macam Yui, cukup sekadar guna manniqueen argan oil sebagai pelembap dan gunakan OKAYA.


Selesai.


Berikut ialah waktu iklan OKAYA akan muncul di kaca televisyen.


OKAYA FOUNDATION
RM 79 SM
RM 89 SS

Harga Asal 
RM 89 SS
RM 99 SS


- ENTRY TERKINI SCROLL BAWAH -




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

PeRdU cINta said...

Ramai MUA yang menggunakan Okaya nikan Yui..kalau kualitinya baik pasti menjadi pilihan..ternyata Okaya menjadi pilihan.

Nour Adieb said...

ada sekali nampak iklan produk Okaya ni di TV 😄

Nurzakiah Hanum said...

wow

Husna Rahman said...

waw.. macam menarik tp ni festime dgr Okaya

Ainniah Zulkefli said...

Tak pernah dengar lagi Okaya. maaf ya, saya jarang tengok TV

Nabiha Zaidi said...

Sedang mencari foundation yang sesuai. :)

Norlaili A Wahab said...

wahhh.....ada dah tengok sekali kat tv :)

Azhafizah Md Nor said...

makin famous OKAYA foundation ni kan

mamapp said...

Glemer betul okaya ni. Mesti bagus Kan tengok model Tu cantik amat pakai okaya

Siqah Hussin said...

Tak pernah lagi dengar Okaya. jarang tengok TV> selalu tengok drama online je. hhehe