tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, May 23, 2017

Makan tengahari di Kapitan Penang

Lepas ambik blogger Lyana, terus kami pergi Kapitan. Perut lapar kome oiii. Rasanya ini kali kedua Yui datang Kapitan di Penang. Yang di Falim, Ipoh dah tutup kedainya.





Ini menu kami berempat
Set Nan Cheese saja buat tambahan





Yui makan ini


Untuk menu yang Yui makan,
Bagi Yui dah rasa "kurang" dari sebelum ini. Ayam pun saiz kecil dah sekarang. Tapi itulah, mungkin nasib Yui tak baik hari itu.


Apa pun tetap habis sebab lapar kome oiii. Dahlah lepas hujan. Hihi.


Kapitan mana?
Kapitan di Georgetown, Penang. Yang tepi jalan corner tu. Macam dekat little india ke apa ntah. 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

Norhayati Mohd Isa said...

Bila lapor...
Semua boleh habis licin ye yui..
Popular dah restoran ni..

E'in said...

nan cheese tu sedap!

Nadia Johari said...

pergh melelh air liur

Husna Rahman said...

ayam kecik sebab barang mahal skrg ni...hihihi

wahida said...

i suka mkn kat sini..sedap...

tapi sekarang dah tak sedap ye yui...ala frust nya....huhu...

Yatie Owner said...

adoi. tak boleh tengok makanan sikit petang-petang ni. rasa nak kena makan juga :D

Nour Adieb said...

selalu pegi penang dengan kengkawan. tekak dorang pula x ngam dengan makanan macam tu. adoyai 😂