tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, June 05, 2017

Review Peribadi : [delivery] Susu Kurma Minah Latte di Ipoh

Okay, Yui pantang nampak jualan terutama makanan/minuman di fb. Lagi teruja bila ada buat penghantaran terus ke rumah. Memberontak nak order! Hahahaha.


Yang terbaru,
Yui dah cuba susu kurma Minah Latte, wowww kerlasss nama kan? Terus order 4 botol tanpa rasa was-was. Yelaahhh pertama kali nak cuba tapi berani beli 4 botol terus. Tak risau langsung rasa tu kena dengan tekak ke tak. Konsep Yui, redha. Hehe.




500 ml RM 7.50
280 ml RM 3.80


Dapat je malam tu,
terus buka 1 botol dan minum. Teguk punya teguk tak sedar nak habis. Penangan sedap weiiii! Pekat dan tak manis. Dah manis rasa kurma. Memang kenalah dengan selera tekak ni.


Korang orang Ipoh,
WAJIB cuba susu kurma minah latte ni. Kenapa? Orang Islam kita yang buat, tiada delivery charge, harga berpatutan & rasa yang sangat berbaloi. Memang tak rugi okay.


HP : 019-6668754





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

najiah shaharain said...

macam sedap je..

Nurzakiah Hanum said...

nak cuba laaaaaaaaaaaaaa

Nor Marshaliza Shaidan said...

Boleh cuba ni yui...

Hazmin Hamudin said...

Bulan puasa ni buat susu kurma sendiri je. Blend kurma dengan air susu. Siap. haha

E'in said...

rase die same macam susu kurma farm fresh tu tak yui?

Azhafizah Md Nor said...

sedapnya susu kurma :)