tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, July 10, 2017

Empire Sushi dah dibuka di Ipoh Parade

Teruja plak nak habaq kat hangpa. Yui tau pun sebab ada rakan FB post pasal sushi yang telah menambat hatinya. Udah dia post gambar, kami tanyalah kat mana. Kat Ipoh aje. Best best!


Selang 2 hari Yui plak pergi ke Ipoh Parade. Kebetulan keluar sebab ada orang belanja tengok cerita Transformer The Last Knight kat GSC.






Empire Sushi ni bukan dalam kedai. Di luar berdekatan eskalator. Tak silap Yui tingkat 2. Hangpa cari je, mesti jumpa. Mustahil tak nampak. Hehehe.


Yui pergi lebih kurang 6.30 petang, tak banyak pilihan yang tinggal tapi masih buat mata ni rambang nak pilih yang mana. Harga sangat berpatutan. Kalau buka cawangan di merata tempat, rasanya memang Sushi King Yui bye bye sebab ada yang lebih sedap. Hahahaha.



Ini yang Yui pilih
Harga lebih kurang RM 15
Sangat berbaloi sebab ambil yang jarang nak jumpa
Hehehe


Orang Ipoh kena cuba. Yui tak pasti buka seawal jam berapa tapi rasanya lebih baik datang tengahari sebab kalau lambat dah tentu tak banyak pilihan yang tinggal.


Empire Sushi, Ipoh Parade
Alamat: Lot No. KS03, 2nd Floor, Ipoh Parade
Fb Page : Empire Sushi




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

syoknyaaaaaaaaaaaaaaaa

Siti Yang Menaip said...

Kakak Yui ehehe =P
bila nak dating lagi ? sushi empirer tu hehe

Noor Azlan said...

Sedapnya.... harga tak mahal pula tu...

mun said...

waahhhh bestnya...dah laa mun pun suka sushi...

Rapunzel Cikilolo said...

huhu.

sesejak kenal blog yui, memanglah tak tinggal sushi dia tu kan...

E'in said...

sedap ea shushi yui? e'in tak penah makan.. huhu

aRzMoHa said...

sushi masih tak boleh lagi nak makan...tak tau sebab apa...dah cuba..tapi tak boleh nak makan juga

nini said...

Wahhhh macam best ajer kan... =)