tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, August 16, 2017

V-Soy Golden Grain Susu Kacang Soya

Siapa biasa minum susu kacang soya jenama V-Soy? Yui selalu beli yang kotak hijau sebab lebih pekat dan sedap. Satu lagi kotak warna putih. Masuk kedai, nampak pula keluaran baru gabungan soya+ oat + almond.



Laju tangan capai. Kalau tak salah, harga dia mahal beberapan sen sahaja. Yui beli dengan niat nak mencuba.


Pendapat Yui,
Untuk tekak Yui kurang suka. Sebab rasa dia macam something. Hehehe, mungkin sebab Yui jarang makan oat. Rasanya agak tawar sikit berbanding jenis lain. Jadi untuk kesihatan rasanya jenis ini lebih baik.


Korang dah cuba?




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

blum lg

Noor Azlan said...

Belum cuba lagi Yui... Selalu beli jenama Yeos je...

Eka Tikah said...

lamanya tak minum soya kak. hehe

Ann Ishak said...

belum cuba lagi yang baru ni

Anis Azalea said...

Ni tak pernah cuba tapi dulu2 minum sokmo Vsoy terutama dalam botol kaca tu. Sampai dah muak.

hana hadi said...

rasa lain dr soya lain ka? teringin nak try juga

zarul farhana said...

xjumpa lagi susu soya yg baru ni kt area sini

E'in said...

aaa v-soy sedap! hihi

AziRahmanDotCom said...

dah lama tak minum soya kotak ni..

Norlaili A Wahab said...

akak belum try lagi yang ni. ada oat & almond sesuai untuk yang pentingkan kesihatan hehehe

Kaklong Chan said...

Belom pernah try lagi. Nanti nak cuba

Nina Mads said...

selalu beli dlm botol memang rsa pekat. yg ni belum try lg